Novosti|

U četvrtak, 16. svibnja 2019., u 10 sati održat će se radionica i kušaonica “Bebe vole papati” u organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice Belišće.

Radionica se održava u svrhu promocije knjige pod nazivom “Bebe vole papati” autora Iztoka Jančara i Rebeke Mahorič. Knjiga sadrži više od 600 recepata za svaki dan i svaki obrok od početka uvođenja dohrane pa do navršene prve godine života. Radionice se održavaju po cijeloj Hrvatskoj i Sloveniji, gdje je knjiga već nekoliko godina najprodavanija knjiga iz područja prehrane djece. Prvih 50 stranica knjige mogu se pročitati na ovoj poveznici: https://www.actushominis.com/knjige/bebe-vole-papati/bvp-flip-uzorak/#p=1.

Radionica-kušaonica je besplatna, u trajanju od 45 minuta, a vodit će ju promotorica knjige Kristina Glas. Namijenjena je svima koji se bave djecom od najranije dobi, u prvom redu roditeljima, a osmišljena je tako da se pripremaju tri obroka (ručak, mliječno-žitna kašica i voćno-žitna užina) koje onda bebe s roditeljima mogu i degustirati. Osim degustacije, roditelji će saznati sve što je potrebno za početak dohrane djece.

Svaka beba je pojedinac sa svojim potrebama, sposobnostima i željama, zbog čega su navedeni jelovnici samo pomoć u uvođenju namirnica koje beba polako upoznaje prilikom pijenja majčinog mlijeka ili mliječne formule.

Iz Knjižnice pozivaju roditelje da dođu u što većem broju zajedno sa svojom djecom i sudjeluju na ovoj zanimljivoj i poučnoj radionici-kušaonici.

Gradska knjižnica Belišće

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content