Novosti|

ribolovci.belisce

U subotu, 30.travnja, na Staroj Dravi Repnjak održan je 15. Kup UŠR Belišće, koji Udruga športskih ribolovaca Belišće tradicionalno organizira povodom Dana grada. Ove godine na Kupu se natjecalo 15 ekipa iz ribičkih zajednica Valpovo, Osijek, Baranja i Donji Miholjac. Natjecanje je započelo minutom šutnje i odavanjem počasti dugogodišnjem članu UŠR Belišće Miši Jeliću, koji je preminuo nakon duge bolesti. Ribiči su se natjecali podijeljeni u tri sektora, a nakon vaganja ulova, povratka u ribički dom, te zajedničkog ručka proglašeni su pobjednici.

U sektoru A najuspješniji je bio Miroslav Abramić iz Narda s 2 640 grama ulovljene ribe, drugi je bio je Zlatko Papišta iz Belišća (2 300 grama), a treći Dražen Dolančić iz Podravskih Podgajaca (2 025 grama). U sektoru B prvo mjesto je osvojio Darko Kobijak iz Darde (2 570 grama), drugi je bio Siniša Lipniciki iz Ivanovaca (2 455 grama), a treće mjesto pripalo je Željku Krpanu iz Osijeka (1 875 grama).

U sektoru C najveći ulov imao je Ivica Gladović iz Darde (2 975 grama), drugo mjesto pripalo je Tihomiru Ronta iz Podravskih Podgajaca (2 660 grama), dok je Josip Vereš iz Gata bio treći (2 135 grama). Ekipno, najbolji su bili ribiči iz USR Šaran Podravski Podgajci, koji su osvojili isto bodova kao i Belišćani, no imali su veću ulovljenu gramažu („Šaran“ 6 230 grama, „Belišće“ 5 894 grama). Treće mjesto ekipno osvojili su ribiči iz „Amur“ Darda s 15 bodova i ulovom od 6 466 grama. Ukupnim pobjednikom proglašen je Ivica Gladović iz darđanskog Amura. M.Đogaš

One Reply to “15. kup belišćanskih sportskih ribolovaca”

  1. propecia online napisao:

    A lot of thanks for all your valuable efforts on this site. Kate loves engaging in investigation and it’s really easy to understand why. I know all concerning the dynamic medium you give important secrets on this web blog and as well as foster participation from others on that content plus our daughter is always discovering a lot. Have fun with the remaining portion of the new year. You are conducting a great job.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content