Novosti|

U utorak, 3. prosinca 2019. godine, započela je isplata božićnica, jednokratne novčane pomoći u iznosu od 250 kn, koju Grad Belišće već tradicionalno dodjeljuje prigodom blagdana Božića nezaposlenima s prebivalištem na području grada Belišća i prigradskih naselja.

Tom je prigodom, zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić naglasio kako je već postala tradicija na ovaj način olakšati i uljepšati blagdansko razdoblje sugrađanima koji su trenutno nezaposleni.

-Uz uskrsnice za umirovljenike, u našem proračunu smo osigurali sredstva za isplatu božićnica nezaposlenim osobama s područja Belišća i prigradskih naselja. I ove godine božićnica iznosi 250 kuna, za što je u gradskom proračunu osigurano oko 200.000 kuna, rekao je zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić, uputivši čestitku i lijepe želje za Božić i nadolazeću novu godinu u ime cijele Gradske uprave, gradonačelnika Belišća Dinka Burića te svoje osobno ime.

Prema planu i trenutno dostupnim podacima, podijelit će se oko 750 božićnica po 250 kuna.

Oni koji nisu preuzeli božićnicu u najavljenim terminima, mogu to učiniti do 20. prosinca 2019. godine, u Gradskoj upravi grada Belišća, u sobi broj 6.

Fotografije: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content