Novosti|

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo osigurao je pakete hrane i higijene za najpotrebitije osobe s područja Valpovštine kroz projekt „Pomoć najpotrebitijima na području Valpovštine“ koji se financira iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije 2014. – 2020. (FEAD) u okviru poziva „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći – faza II“.  Pakete će primiti obitelji i pojedinci čiji je prihod manji od 1.100 kn po članu kućanstva i obitelji koje se nalaze u kriznim situacijama.

Podjela paketa održat će se isključivo u utorak, 10.12.2019.  u  9 sati u prostoru DOMA UMIROVLJENIKA BELIŠĆE, na adresi: Vijenac Josipa Jurja Strossmayera 67, Belišće.

Potrebno je ponijeti zadnje rješenje CZSS i osobnu iskaznicu!

Ako ne primate zajamčenu minimalnu naknadu ponesite odrezak mirovine ili neki drugi dokument koji dokazuje vaša primanja (odrezak plaće, rješenje o dječjem doplatku, bankovni izvod…)

Molimo građane da planiraju način vožnje paketa jer će dobiti broj paketa sukladno broju članova obitelji. Paketi teže od 10 do 20 kg.

Voditelj projekta: Stjepan Gregorić

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content