Novosti|

Zbor Matice umirovljenika je u petak, 29. studenoga, prigodnim koncertom proslavio 20 godina postojanja. U ime gradonačelnika Dinka Burića, rođendansku je čestitku uputio Milan Zamaklar, dopredsjednik Gradskog vijeća grada Belišća, koji je poručio kako svi možemo biti ponosni na ove pjevače zlatne dobi, koji svojim glasom i upornošću, ali i željom za druženjem, pjesmom promoviraju svoj grad.

Zbor Matice umirovljenika grada Belišća osnovan je kao ženski zbor 22. studenoga 1999. godina. Trenutno zborom, koji je prerastao u mješoviti, ravna Goran Lovrić. Ponosna na svoje sugrađane, bila je i predsjednica Matice umirovljenika grada Belišća Marija Ilić.

-Oni su naši slavuji, koji su bez obzira na godine i dalje redovni na probama, uporni u pjevanju, čime postižu i kvalitetu, pohvalila ih je predsjednica Matice umirovljenika Marija Ilić, ne zaboravivši istaknuti Ivanu Fumić koja je od samih početaka, dakle punih 20 godina, aktivna članica Zbora Matice umirovljenika grada Belišća.

Zbor Matice umirovljenika sljedeći će nastup imati u nedjelju, 8. prosinca, kada će se u središtu grada uključiti u program pod nazivom Ususret Božiću, u sklopu manifestacije Advent u Belišću.

Monika Đogaš, Gradski radio Belišće

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content