Novosti|

Sigurno u prometu uz prigodne darove

Ono kad zbog policije imaš osmijeh na licu, parafraziranje je komentara vozača osobnih automobila koji su na blagdan Svetog Stjepana, u subotu, 26. prosinca, zaustavljeni na ulazu u Belišće u sklopu preventivne akcije „Sigurno u prometu“ koju su zajednički proveli Grad Belišće, Vijeće za prevenciju grada Belišća, Policijska postaja Belišće i Policijska uprava osječko – baranjska.

Uz dobre želje za božićne i novogodišnje blagdane te uz preporuku da i nadalje vode računa o vlastitoj, ali i o sigurnosti ostalih sudionika u prometu, vozačima su podijeljeni prigodni pokloni.

-U suradnji s PU osječko – baranjskom, Odjelom za prevenciju i PP Belišće, belišćansko Vijeće za prevenciju provelo je još jednu preventivnu akciju. Ovoga puta dijelili smo našim sugrađanima  prigodne pakete koje smo pripremili u Gradu Belišću i PP Belišće, rekao je zamjenik gradonačelnika i predsjednik Vijeća za prevenciju grada Belišća Domagoj Varžić, poželjevši svim vozačima da im putovanje uvijek prolazi u najboljem redu, bez neželjenih posljedica.

-Vršili smo kontrolu prometa, koja ovoga puta nije bila represivnog karaktera, već smo u poklonima vozačima dijelili letke sa savjetima vezanim uz sigurnost u prometu, uz blagdane bez alkohola te uz operativnu akciju „Mir i dobro“ za koju su dobili priručnik koji se odnosi na upotrebu pirotehnike i općenito sigurnije ponašanje u vrijeme blagdana, pojasnio je policijski službenik za prevenciju PU osječko – baranjske županije Robert Škorvaga.

Tekst: Monika Đogaš, Gradski radio Belišće
Foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content