Novosti|

Svjesni neobične i pomalo otežane situacije u kojoj se nalazimo, kada su mnoge aktivnosti na koje smo navikli obustavljene, Centar za kulturu Sigmund Romberg, uz potporu Grada Belišća, odlučio je građanima, po prvi put, pokloniti online Božićni koncert. Želja je na taj način doprinijeti blagdanskom ugođaju u Belišću, ali i dati svoj kulturni i glazbeni doprinos društvu u cjelini, onako kako je to u ovome trenutku moguće i dopušteno. Premijera koncerta održana je 24. prosinca, na Badnjak, na službenom Youtube kanalu Centra za kulturu Sigmund Romberg, gdje će se koncert i dalje moći poslušati.
https://www.youtube.com/watch?v=Tk66Y9cOaj4

Direktno s pozornice Centra za kulturu u domove građana predivne izvedbe božićnih hitova donijeli su Meri Andraković, Andreja Kristić i Grupa Jovalius.

Za ovaj netradicionalni program zaslužna je entuzijastična tehničko-logistička ekipa Centra za kulturu Sigmund Romberg, divni izvođači, tonski majstor Vlatko Cvenić i ekipa iz Efekt medie, za snimanje i video produkciju.

Organizatori vjeruju da će ovaj nespecifičan program obogatiti kulturu grada Belišća i unijeti dašak blagdanskog duha u srca i domove građana.

Sretan Božić i uspješnu novu godinu svima želi Centar za kulturu Sigmund Romberg.

Tea Glavica, ravnateljica CK Sigmund Romberg
Foto: Efekt media


Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content