Novosti|

revizija fotka

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće 16. studenog 2015. počinje revizija knjižničnog fonda koja će trajati dva tjedna, tj. do kraja studenog. Tijekom tog razdoblja neće se odvijati uobičajeni rad s korisnicima, no omogućit će im se vraćanje posuđenih knjiga svakoga dana u vremenu od 13 do 15 sati.

Revizija se provodi svakih šest godina i zakonski je obvezujuća. U Knjižnici se nadaju da će svi korisnici imati razumijevanja.

Od 1. prosinca Knjižnica nastavlja s uobičajenim radnim vremenom.

Također, knjižničarke obavještavaju sve zainteresirane o događanjima u Knjižnici:

PETAK, 13. 11. u 19 sati – književni susret s Osječankom Ivanom Šojat-Kuči
UTORAK, 17.11. u 19 sati – predavanje dr.sc. Ante Nazora o akcijama „Bljesak“ i „Oluja“. Ante Nazor ravnatelj je Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata, a predavanje se održava u sklopu Mjeseca hrvatske knjige i projekta Knjižnice “Vukovar 1991. u Belišću 2015.”. Originalni dokumenti vojne provenijencije “Republike Srpske Krajine” od svibnja do listopada 1995. godine otkrivaju vojna i sigurnosna izvješća koja pružaju dobar uvid u napetosti koje vladaju u “SAO Krajini” te dramatične okolnosti u kojima je Hrvatska vojska oslobodila okupirane hrvatske krajeve.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content