Novosti|

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

S obzirom da Matica umirovljenika svake godine organizira susret s umirovljenicima iz drugih gradova i općina, ovaj put, s Udrugom općine Zdenci, jedan takav sportski susret organiziran je za subotu, 18.04.2015. u prostorijama Matice umirovljenika grada Belišća sa početkom u 9 sati.

Susretu su nazočili Načelnik i Predsjednica općinskog vijeća općine Zdenci. Sve prisutne pozdravio je predsjednik gosp. Hornung Krunoslav i poželio ugodno druženje. Takmičenje je bilo u pikadu – muški i ekipa žene, u belotu, – ekipa muški i žene, te šah, samo muška ekipa. U šahu je prvo mjesto osvojila ekipa iz Matice umirovljenika grada Belišća.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U pikadu – muška ekipa, prvo mjesto je osvojila je ekipa Belišća, a u ženskoj ekipi prvo mjesto je osvojila ekipa iz Zdenaca. U šahu prvo mjesto osvojila je ekipa iz Belišća. U belotu su obje ekipe iz Zdenaca bile bolje.

Ekipa iz Zdenaca osvojila je prvo mjesto u cjelokupnom sportskom natjecanju. Proglašenju pobjednika prisustvovao je i dogradonačelnik gosp, Domagoj Varžić.

Nakon proglašenja pobjednika, uslijedilo je veselo druženje uz glazbu.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content