Novosti|

U ponedjeljak, 2. rujna 2019. godine, u Velikoj vijećnici grada Belišća zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić upriličio je prijam za igrače Nogometnog kluba “Belišće” i članove Uprave kluba, predsjednika Izvršnog odbora Ivana Jurkovića, tajnika Darka Novoselnika, glavnog direktora Branka Kaptalana, trenera Davora Rupnika te pomoćnog trenera Josipa Mađarića.

Prijam je upriličen povodom osvajanja nogometnog kupa Osječko-Baranjske županije, a ujedno i obilježavanja velike obljetnice, 100 godina postojanja kluba. Prijmu je nazočio i predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar.

Zamjenik gradonačelnika pozdravio je nazočne i čestitao svim igračima, treneru i vodstvu na uspjehu, istaknuvši kako se rad s mladim naraštajima isplatio te potvrdio važnost ulaganja u sport i sportsku infrastrukturu, osobito izgradnju i opremanje nove tribine i klupskih prostorija, koju financira Grad Belišće. U svome obraćanju zamjenik gradonačelnika osvrnuo se i na povijest kluba. Nogometni klub “Belišće” osnovan je 1919. godine pod nazivom BŠK, sadašnje ime grada nosi od 1960. godine.

Čestitkama se pridružio i predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar.

Na uspjeh se osvrnuo i predsjednik kluba Ivan Jurković i kapetan momčadi Zoran Ratković koji su u svome obraćanju zahvalili Gradu i gradonačelniku grada Belišća na pruženoj potpori i suradnji, kako samom klubu, tako i projektu nove tribine te izrazili želju igrača i vodstva kluba da jednoga dana uđu u 2. Hrvatsku nogometnu ligu.

Fotografije: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content