Novosti|

U utorak, 20. prosinca 2022. godine, zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković potpisala je ugovor za projekt “Još jednom zaželi 2“. Ukupnu vrijednost projekta u iznosu od 1.394.888,00 kn, a čiji je nositelj Grad Belišće, sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Poziv „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“ predstavlja nastavak financiranja aktivnosti zapošljavanja teže zapošljivih žena na poslovima pružanja potpore i podrške za starije i/ili nemoćne osobe, aktivnosti koje su se kroz dosadašnju provedbu pokazale vrlo uspješnima i nenadomjestivima u lokalnim zajednicama. Pozivom se financira provedba projekta u trajanju od 8 mjeseci, a u okviru kojeg će se zaposliti 30 žena na 6 mjeseci. Žene svojim radom doprinose boljitku lokalne zajednice, a istovremeno se krajnjim korisnicima – starijim i/ili nemoćnim osobama omogućava njima nemjerljiv osjećaj brige i skrbi.

Poziv se provodi u okviru Specifičnog cilja 9.i.1 Borba protiv siromaštva i socijalne isključenosti kroz promociju integracije na tržište rada i socijalne integracije ranjivih skupina, i borba protiv svih oblika diskriminacije.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content