Novosti|

Dana 18. travnja 2019. godine započela je  tradicionalna manifestacija “Uskrs u Belišću” otvorenjem Uskrsnog sajma na šetnici S. H. Gutmanna.

Manifestaciju organizira grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, a suorganizatori su  Centar za kulturu Sigmund Romberg Belišće, Društvo “Naša djeca” Belišće i Matica umirovljenika grada Belišća.

Izlagačima i posjetiteljima se sa nekoliko prigodnih riječi obratila voditeljica ureda Turističke zajednice grada Belišća Janja Čeliković, a Uskrsni sajam je otvorio zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić koji je svim izlagačima zahvalio na sudjelovanju i poželio im uspješno poslovanje.

Uskrsni sajam će se održavati od 18. travnja do 20. travnja 2019. godine u vremenu od 09:00 do 16:00 sati na šetnici S. H. Gutmanna u centru Belišća.

U subotu, 20. travnja 2019. godine, održati će se tradicionalna manifestacija “Gnijezdo s 1000 pisanica” u Parku hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata gdje će biti postavljeno veliko Uskrsno gnijezdo.

Naši najmlađi sugrađani će od 10:00 sati moći uživati mađioničarskom “Zeko Peko Show-u” u izvedbi Vile Magic iz Đakova, a u 11:15 sati je predviđena podjela pisanica i nagrada.

U 11:30 sati očekujemo dolazak “Moto zečeva” Moto kluba “2 grada”.

 Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i podjele s nama radost uskršnjih blagdana!

Turistička zajednica grada Belišća

Foto: Tin Lacković/Zaim Saljiji

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content