Grad za mlade, Novosti|

U petak, 19.  studenog 2021. godine, u sklopu 44. Rombergovih glazbenih večeri, održano je 23. po redu natjecanje pjevača amatera “Belišćanski superglas” u organizaciji Centra za kultru Sigmund Romberg i Amaterskog kazališta Belišće.

Publici i stručnom žiriju predstavilo se osam natjecatelja s osam izvedbi te im zadalo nimalo lak zadatak u odabiru onih najboljih.  Na 23. izdanju “Belišćanskog superglasa” nastupili su sljedećim redom: Darija Syniuk, Karlo Čeferin, Paula Katavić, Ivan Lazić, Luna Bogdanović, Ante Vekić, Emina Vujnovac i Iva Kujundžić.

Stručni žiri u sastavu Valentina Pavlović, Slaven Batorek i Igor Delač, u tijesnoj borbi, proglasili su tri najbolja kandidata.

Prvo mjesto prema ocjeni stručnog žirija ponijela je Luna Bogdanović s pjesmom “Simpatija”, drugo mjesto osvojila je Emina Vujnovac otpjevavši pjesmu ”Viola”, dok je treće mjesto zauzela Paula Katavić izvevši pjesmu “Love in the dark”.

Svaki posjetitelj na ulazu u dvoranu dobio je svoj glasački listić te je i publika mogla odabrati svog favorita. Najveći broj glasova publike osvojila je sedmogodišnja Iva Kujundžić s pjesmom “Razmažena”.

Svi natjecatelji dobili su zahvalnice, a oni najbolji i poklone koje je osiguralo Amatersko kazalište Belišće, a uručila ih je ravnateljica Centra za kulturu Sigmund Romberg Tea Glavica. Sve natjecatelje i ove je godine pratio Zabavni orkestar Amaterskog kazališta Belišće, voditelj programa bio je Dorian Vicić, a publiku je za vrijeme prebrojavanja glasova zabavljao bend Gradske bitange i poseban gost Livio Berak.

44. Rombergove glazbene večeri završavaju u petak, 26. studenog 2021. godine, programom pod nazivom “Hvala maestro i dečki” u kojem će nastupiti Zabavni orkestar, Tamburaški orkestar i solisti Amaterskog kazališta Belišće, a ulaznice po cijeni od 15 kuna možete rezervirati na broj telefona 533-274, mail ravnateljica@cks-romberg.hr i Facebook stranici Centra za kulturu. Program će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera te je potrebno posjedovati COVID potvrdu.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content