Novosti|

U srijedu, 23. listopada 2019. godine, u nastavno-sportskoj dvorani u Belišću, održan je drugi Tambura GRB fest 2019., a u organizaciji Gradskog radija Belišće i Grada Belišća.

I ove godine, belišćanski festival privukao je velik broj posjetitelja koji su uživali u dvosatnom programu ispunjenom tamburaškom pjesmom i glazbom.

Mnogobrojnoj belišćanskoj publici predstavila su se najpoznatija imena tamburaške glazbe u Hrvatskoj izvevši svoje najveće hitove. Tako su nastupilli MVS Bećarine, Kočije, Najbolji hrvatski tamburaši, Ravnica, Džentlmeni, član Tamburaškog sastava Fijaker Goran Rusan,  Boris Ćiro Gašparac, Viktorija Kulišić Đenka i Stjepan Jeršek Štef.

Poseban gost ovogodišnjeg festivala bio je Jacques Houdek koji je svojom izvedbom starogradskih pjesama oduševio prisutne. Program je vodio Goran Ivanović Lac.

Na kraju programa zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić zahvalio je svima koji su pomogli u organizaciji ovog događaja govoreći s neskrivenim zadovoljstvom o vrijednosti i važnosti održavanja ovog festivala kako bismo ustrajali na njegovanju i osvješćavanju važnosti tamburaške glazbe.

Fotografije: Tin Lacković

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content