Novosti|

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće s velikim veseljem najavljuje još jedno događanje u Mjesecu hrvatske knjige.

Naime, poznata psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić održat će predavanje iz područja psihologije 25. listopada 2019. godine.

Ljubica Uvodić Vranić rođena je u Splitu, a u Zagrebu živi od 1984. godine. Radila je i radi kao psiholog, terapeut, supervizor, savjetnik u individualnom i grupnom radu. Kreirala je originalnu metodu za poduku menadžera, a vodi i vlastiti intelektualni obrt u Agenciji za konzalting. Osnovala je nevladinu Udrugu “Petkom u pet” za psihološku edukaciju na Trešnjevci u Zagrebu, u kojoj predaje u suradnji s vanjskim predavačima psiholozima, psihijatrima, društvenim radnicima već 14 godina. Autorica je brojnih knjiga od kojih su najpoznatije: “Kako se dobro posvađati”, “Kako se pomiriti“, “Avantura osobne promjene”, “Prijatelju, kako si?”, Devet vježbi opuštanja na kauču itd.

Vodi Zabavne psihološke radionice u Istri i Zagrebu. Članica je Psihološke komore i Hrvatskoga psihološkog društva. Imala je brojne nastupe u različitim emisijama na radiju i televiziji.

Susret će se održati u Velikoj vijećnici Zgrade Gradske knjižnice i gradske uprave, počinje u 18 sati, a ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Tekst: Jasna Andrišić

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content