Novosti|

9480df42b5e73046963035ee6712e61c

U sklopu aktivnosti tijekom Mjeseca hrvatske knjige Gradska knjižnica i čitaonica Belišće pripremila je zabavna događanja koja će se održati sutra, 30. listopada 2015.

S početkom u 10 sati održat će se još jedna ovogodišnja kreativna radionica za djecu, a u 16 sati prikazivat će se zanimljiv crtani film. Tema ovih aktivnosti je popularna Noć vještica, koja se već tradicionalno na različite načine obilježava u belišćanskoj knjižnici.

Kreativna radionica namijenjena je učenicima osnovnoškolskog uzrasta, a izrađivat će se luckaste bundeve od drvenih štapića i smiješne vještice od češera. Radionicu će voditi knjižničarka-pripravnica Dijana Milišić-Zečević. Zainteresirani za radionicu mogu se prijaviti pozivom na telefonski broj 400-627, porukom na Facebook stranici Knjižnice ili na e-mail knjiznica@belisce.net.

Projekcija crtanog filma, koji je također tematski vezana uz Noć vještica, započinje u 16 sati u Velikoj vijećnici grada Belišća. Iz Knjižnice pozivaju sve velike i male, željne dobre zabave da dođu te svojim prisustvom obilježe ove aktivnosti.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content