Novosti|

U četvrtak, 3. listopada 2019. godine, u 18 sati u Centru za kulturu Sigmund Romberg nastavlja se prvi Mjesec komedije u Belišću predstavom za djecu “Grimmix” Kerekesh Teatra iz Varaždina.

Bajke braće Grimm svima su nam jako dobro poznate. No, jeste li se ikada zapitali što bi se dogodilo da se na istom mjestu nađu Snjeguljica, Crvenkapica, Kraljević i Lovac, pa još i Vuk, Zla Kraljica, Patuljci i Ogledalo? Na najduhovitiji mogući način, u svom prvom kazališnom tekstu za djecu i mlade, Ljubomir Kerekeš napravio je upravo to: na jednom mjestu okupio je vaše najdraže junake iz bajki! Po motivima bajki braće Grimm (Snjeguljice, Crvenkapice, Trnoružice i Matovilke), povezali su četiri bajke i stvorili jedinstvenu predstavu za djecu i mlade – Grimmix. Grimmix je peta bajka u kojoj se omiljeni junaci, nakon 200 godina, slučajno susreću, upoznaju, sprijateljuju i zajedno pokušavaju pronaći način da se vrate u svoje bajke. Hoće li uspjeti i hoće li i Grimmix imati sretan završetak, saznat ćete nakon 45 napetih kazališnih minuta! Junaci u čijim pustolovinama uživaju generacije i generacije mališana, na kazališne daske dolaze veseliji i duhovitiji nego ikad i svojim malim gledateljima govore o važnosti povjerenja, prijateljstva i pomaganja te ih uče razlici između dobra i zla, pravednog i nepravednog svijeta.

Svoje ulaznice, po cijeni od 20 kuna, možete rezervirati u Centru za kulturu Sigmund Romberg radnim danom od 7 do 15 sati, na telefon 533-274, e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra.

Tea Kozina, ravnateljica CK Sigmund Romberg

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content