Novosti|

Kazališna kavana Belišće i Centar za kulturu Sigmund Romberg Belišće

pozivaju građanke i građane na prvorazrednu modnu reviju pod nazivom

REVIJA BELIŠĆE – WAY OF LIFE.

Tvornica pletenine iz Osijeka “Mako”,  na  modnoj pisti u Kazališnoj kavani u Belišću, predstavit će svoju novu žensku kolekciju   pletene odjeće  jesen/zima 2018 -Way of life. Ova kolekcija zamišljena je kao  spoj tradicije i rock generacije, kao sinergija sa gradom i ljudima.

Ova revija, modna je produkcija suvremenih dizajnera s raskošnim modnim detaljima: frizurama, šminkom, torbama i nakitom.

Suradnja  tvornice pletenine  “Mako” iz Osijeka  i Kazališne kavane, urodila je ovogodišnjom ponovnom  velikom organizacijom modne revije u Belišću. Organizatori modne revije su Kazališna kavana i CK Sigmund Romberg,  a suorganizator, modna kuća “Mako”.

Revija je humanitarnog karaktera. Uz reviju će  biti upriličena humanitarna prodaja modela iz kolekcije po popularnim cijenama i od svakog prodanog artikla “Mako” će donirati 10 kn za udrugu Sv.Vinka Paulskog iz Belišća;  za pomoć bolesnima, siromašnima i studentima.

Modna revija ženske kolekcije pletene odjeće  jesen/zima 2018.  održat će se u Kazališnoj kavani u Belišću,u subotu  4.studenog 2017. u 19 sati.

Bar jedan dan doživite predivan san.

Budite svjedoci revije sa odjećom koja budi energiju a vraća duh svima onima koji je nose.

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content