Novosti|

Danas su djeca mješovite vrtićke skupine „Bombončići“ iz Dječjeg vrtića Maslačak, Belišće, u pratnji svojih odgojiteljica Dajane Frljužec i Marije Dubrović te ravnateljice Ivane Belcar, posjetila Poduzetnički inkubator Polet d.o.o. u Belišću u sklopu tjedna kreativnosti „Igra i mašta mogu svašta“.

Djecu je srdačno pozdravila i dočekala direktorica Poduzetničkog inkubatora Karolina Štefan Bugarinović te im predstavila i objasnila namjenu i funkcioniranje samog Inkubatora. Budući mali poduzetnici imali su priliku razgovarati s poduzetnicima i upoznati neke od proizvodnih procesa i djelatnosti koje se nalaze u samom Inkubatoru.

Cilj ovog posjeta je bio razvijanje kreativnih i poduzetničkih osobina kod djece predškolske dobi kroz igru i razgovor, jer upravo stimuliranjem poduzetničkih inicijativa kod djece predškolske dobi, stvaraju se predispozicije za njihove buduće poduzetničke aktivnosti. Nakon obilaska poduzetničkog inkubatora i održane radionice na temu „Što ću biti kada odrastem?“ djeca su svojim crtežima izrazila svoja buduća zanimanja i poduzetničke pothvate.Druženje kroz smijeh, ples i igru završilo je podjelom „diploma“ malim poduzetnicima.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content