Novosti|

Centar za kulturu Sigmund Romberg, Amatersko kazalište Belišće i Osnovna škola Ivana Kukuljevića Belišće pozivaju vas na premijeru monologa “Učiteljica i ja” i reprizu predstave “Svađa godišnjih doba” koji će biti izvedeni u srijedu, 26. travnja 2023. godine s početkom u 19 sati, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Monolog “Učiteljica i ja” nastao je prema istinitom događaju, napisali su ga učiteljica Karmen Soldo i njezin bivši učenik Toni, a izvodi ga Julijana Bajtl. Što se to zbilo između učiteljice i nje, saznat ćete u srijedu.

Predstava “Svađa godišnjih doba” nastala je prema slikovnici Lane Vujnovac. U predstavi glume: Lena Kamenko, Sara Tibinac, Nikol Kapetanović, Lorena Vujnovac, Ena Anočić, Nikola Baketarić, Izah Balog, Ela Barišić, Sofija Butenko, David Dojkić, Marija Đakovac, Antonio Jerbić, Matej Lacković, Filip Maričić, Leona Petrović, Jana Skelac, Tara Solanjski, Marta Šikić, Marta Berečić, Paula Balentić i Mihael Kiš. Redateljica predstave je Karmen Soldo, a za scenografiju i kostime zaslužni su djelatnici Centra za kulturu. Što se dogodilo s godišnjim dobima, kako su se posvađala te jesu li se na kraju pomirila, otkrit ćete u ovoj predivnoj i zanimljivoj predstavi 4. d razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće.

Predstave se održavaju u okviru obilježavanja Dana grada Belišća. Ulaz je slobodan.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content