Novosti|

Školska godina  (kakva-takva) je pred završetkom i počinju praznici.

Zajednica tehničke kulture Valpovo-Belišće organizira za sve zainteresirane učenike radionice u Domu tehnike u Valpovu  od 1. do 12. srpnja 2020. od 9 do 13 sati. Ove godine produžili smo i dnevnu satnicu, a i broj dana radionica.

1. do 3. srpnja (srijeda, četvrtak, petak) – FOTO RADIONICA

1. do 8. srpnja (subota, ponedjeljak, utorak, srijeda) – ELEKTRONIKA-ROBOTIKA, DRONOVI i 3D PRINT

9. do 11. srpnja (četvrtak, petak, subota) – MODELARSTVO-RAKETARSTVO

DNEVNO U RADIONICI MOŽE BITI MAKSIMALNO 20 POLAZNIKA.

Prijave idu do dnevne popune broja 20.

Prijave: telefon 651-380, mail: ztk.valpovo.belisce@gmail.com

Online: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRzvknPVzvyLjFJCV_zwiAQ_hCskUlaehaLUpsPZSg3YRjWw/viewform?usp=sf_link

Facebook: www.facebook.com/CTKVB/

U radionicama kroz igru i zabavu možeš nauči nešto novo, a sve napravljeno možeš ponijeti kući. Cijena je 25 kn po radionici (u cijenu je uračunat napitak, a zbog zdravstvene sigurnosti ove godine nema doručka).

SUGLASNOST – Ovim putem dajem svoju potpunu suglasnost da dijete čiji sam roditelj/skrbnik može sudjelovati na LJETU U TEHNICI koji organizira Zajednica tehničke kulture Valpovo-Belišće.  Cilj radionica je omogućiti široko uključivanje u radionice CTK Valpovo-Belišće.

Za potrebe provođenja aktivnosti prikupljaju se sljedeći osobni podaci: ime, prezime, datum rođenja, škola, razred, mjesto stanovanja, kontakt telefon. Navedeni podaci se koriste isključivo u svrhu provedbe i praćenja aktivnosti i neće se koristiti u druge svrhe. Ujedno dozvoljavam da se dijete fotografira i snima, te daje izjave za vrijeme provođenja priprema i odvijanja radionica te da se foto i video materijali te izjave djeteta mogu koristiti u svrhu izvještavanja u javnim glasilima, elektronskim medijima i za promotivne aktivnosti ZTK Valpovo-Belišće. Učenici/ice koji sudjeluju u radionicama CTK Valpovo-Belišće trebaju biti fizički i psihički sposobni i pripremljeni za isto te savjesno i odgovorno ispunjavati svoje obveze. Odluku o sposobnosti sudjelovanja u aktivnostima donose, roditelj, voditelj radionice, odnosno škola. Sudionici natjecanja sudjeluju u istim dragovoljno i uz pristanak roditelja te nisu posebno i dodatno osigurani kod osiguravajućih društava. Organizator ne preuzima odgovornost za moguće ozljede sudionika prije, za i nakon aktivnosti, kao i za nanijetu štetu trećim osobama.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content