Novosti|

U utorak, 29. listopada 2019. godine, dodjeljene su nagrade za najuređeniju obiteljsku okućnicu, najuređeniji balkon i najuređenije prigradsko naselje grada Belišća u 2019. godini.

Komisiju za ocjenu najuređenije obiteljske okućnice, balkona i prigradskog naselja grada Belišća činile su voditeljica Turističke zajednice grada Belišća Janja Čeliković, direktorica tvrtke Kombel d.o.o. Marina Novoselnik i stručna suradnica u uredu Turističke zajednice grada Belišća Mirjana Klen. Ove godine je pristiglo 18 prijava i članicama komisije nije bio ni malo lagan zadatak odabrati najljepše po kategorijama.

Zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković i voditeljica ureda Turističke zajednice grada Belišća su svim prijavljenim kandidatima uručile zahvalnice za sudjelovanje, a pobjednicima priznanja i novčane nagrade.

U kategoriji za najuređeniju obiteljsku okućnicu, prvo mjesto osvojila je Višnja Požar iz Belišća, drugo mjesto osvojile su Vesna Grgić iz Bistrinaca i Tihana Barić iz Bocanjevaca, dok su treće mjesto osvojile Zdenka Smolčić iz Belišća i Đurđa Zetović iz Bistrinaca.

U kategoriji za najuređeniji balkon, prvo mjesto osvojila je Ljubica Milković iz Belišća, drugo mjesto pripalo je Božani Piškorjanac iz Bocanjevaca, a treće mjesto osvojila je Ana Ivković iz Bistrinaca.

U kategoriji za najuređenije prigradsko naselje grada Belišća, prvo mjesto osvojili su Bocanjevci, drugo mjesto Gorica Valpovačka, dok je treće mjesto pripalo Bistrincima.

Ove godine je posebno priznanje i nagradu dobila Štefica Antonina iz Veliškovaca za autentično uređenu obiteljsku okućnicu.

Tekst: Mirjana Klen, Turistička zajednica grada Belišća
Fotografije: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content