Novosti|

Iz prijateljskog grada Radoviša, iz Republike Sjeverne Makedonije, pristigla je čestitka građanima grada Belišća povodom Uskrsa i Dana Grada, 1. svibnja.

Za gospodina Dinka Burića gradonačelnika grada Belišća!

Poštovani gradonačelniče,

dopustite mi da se u svoje osobno ime i u ime građana općine Radoviš čestitam uskršnje praznike i poželim puno zdravlja Vama, Vašoj obitelji, suradnicima i građanima grada Belišća.

U ovom teškom razdoblju u kojemu se suočavamo s pandemijom virusa COV-19 ne preostaje nam ništa drugo nego zajednički se boriti kako bi ga što brže savladali i vratili naše općine na pravi kolosijek i normalno odvijanje aktivnosti.

Želimo se iskreno zahvaliti na dosadašnjoj suradnji koju je općina Radoviš imala s gradom Belišćem i nadamo se dugom prijateljstvu između naših država, Republike Hrvatske i Republike Sjeverne Makedonije. Zajedno ćemo pojačati našu suradnja na polju kulture, turizma, obrazovanja, životne sredine, Europskih projekata i nadam se skorom početku implementacije određenih zajedničkih aktivnosti koje će još unaprijediti prijateljstvo naših građana.

Također mi dopustite da Vam u svoje osobno ime, i u ime građana općine Radoviš, čestitam 1. svibnja, Dan grada Belišća sa željom za puno zdravlja i uspjeha na svakom polju života.

S poštovanjem,

Općina Radoviš
gradonačelnik Gerasim Konzulov

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content