Novosti|

Danas  03.07.2018. u 10:00h,  Centru za djecu i mlade Belišće  pridružili su se novi  partneri, tvrtka Sinclar d.o.o.  iz Zagreba s prodajnim menađerom g. Duškom Banjeglavom koja je donirala klima uređaj i tvrtka Tehno servis Osijek s vlasnikom g. Matejom Cerićem koja je izvela ugradnju.  Klima uređaj  olakšat će rad u ljetnim mjesecima voditeljima udruge, članovima, korisnicima kao i svima ostalima kojima je prostor namijenjen.
Tvrtka Sinclair d.o.o.  i Tehno servis Osijek  prepoznale su kvalitetu rada  i odgovornost  Centra za djecu i mlade Belišće koja od osnutka  djeluje u lokalnoj zajednici i pomaže djeci i  mladima grada Belišća i prigradskih naselja u njihovoj edukaciji, razvoju i ostvarenju vlastitih potencijala, kvalitetnijem ispunjavanju slobodnog vremena, potičući i razvijajući kreativnost kroz razne radionice, seminare, tribine i sportska natjecanja, njegujući timski rad i ljudske vrijednosti.
Kroz dugogodišnje djelovanje u lokalnoj sredini i pružanje primjera dobre prakse van lokalne sredine sudjelovalo je mnogo organizacija civilnog društva, tvrtki, ustanova ali i volontera koji su svoje slobodno vrijeme odlučili iskoristiti na zanimljiv i edukativan način.

Tekst: Goran Mihaljević, predsjednik

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content