Novosti|

U Zagrebu je proteklog vikenda u organizaciji Koordinacije savjeta mladih Republike Hrvatske održan 3. kongres Savjeta mladih Republike Hrvatske na kojem je sudjelovao predsjednik Savjeta mladih grada Belišća te član predsjedništva iste Koordinacije Igor Paloh.

Otvaranje Kongresa započelo je u petak 8. veljače pred punom aulom Rektorata Sveučilišta u Zagrebu panel raspravom „Quo vadis Europa“ na kojoj su kao gosti sudjelovali Davor Ivo Stier, ministar vanjskih i europskih poslova u Vladi Republike Hrvatske (2016.-2017.) i zastupnik u Hrvatskom saboru, Vesna Škare Ožbolt, ministrica pravosuđa u Vladi Republike Hrvatske (2003.-2006.) te Daniel Mondekar predsjednik Odbora za europske poslove u Hrvatskom saboru (2011.-2015.) i savjetnik za EU politike.

Program je nastavljen u subotu 9. veljače u hotelu Dubrovnik redovnom skupštinom Koordinacije i proširenom sjednicom predsjedništva. Na Skupštini je donesena odluka kojom se prima 6 novih Savjeta mladih i to-Zadar, Split, Medulin, Velika Gorica, Križ, Gradec te je kooptirano i 5 novih članova predsjedništva.

Tekst i fotografije: Igor Paloh

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content