Novosti|

Proteklog tjedna na bazenu u Belišću završena je ovosezonska škola plivanja.

Male neplivače, podijeljene u pet skupina tijekom ljetnih mjeseci, plivanju je poučavalo tri marljiva instruktora – Slavko Golik, Vladimir Lakat i Zdenko Weber.

Tijekom ovogodišnje sezone, školu plivanja završilo je 137 polaznika iz Belišća, Valpova i prigradskih naselja, što je dosad najveći broj.

Polaznicima pete, posljednje skupine diplome su uručili zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić i predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar.

Milan Zamaklar je za portal Valpovština.info izjavio kako je izuzetno ponosan na suradnju sa Zajednicom športskih udruga grada Valpova koja je napravila anketu zainteresiranosti u valpovačkoj osnovnoj školi te na taj način pridonijela ovogodišnjem rekordnom broju polaznika škole plivanja. Domagoj Varžić uputio je zahvale instruktorima plivanja te roditeljima koji su svakodnevno dovodili djecu na bazen. Također je izrazio zadovoljstvo jer je Grad Belišće u svome proračunu i ove godine izdvojio sredstva kako bi djeca s područja grada Belišća besplatno pohađala školu plivanja.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content