Novosti|

Međunarodnim danom djeteta, 2. listopada, započeo je Dječji tjedan i tom je prigodom zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić primio članove Dječjeg gradskog vijeća i njihovu voditeljicu Ivanu Kovačević Ivanišić te predstavnice DND-a grada Belišća, na čelu s predsjednicom Ivanom Belcar.

Mali su vijećnici zamjeniku gradonačelnika izrekli svoje želje kojima bi poboljšali Belišće. Bilo je tu prijedloga poput bazena koji bi se mogao koristiti zimi, još više dječjih igrališta, trgovački centri, McDonalds…te je izrečeno mnoštvo želja za poboljšanjem školske infrastrukture (ormarići, rekviziti za tjelesni) te uređenje školskog igrališta.

Zahvaljujući na svakoj sugestiji, zamjenik Varžić je obećao da će Grad Belišće učiniti što je u njegovoj ingerenciji, no za školske projekte, Grad može biti tek potpora.

Potom je zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić u holu zgrade gradske uprave otvorio izložbu dječjih radova pod nazivom Odrasli, čujte i naš glas!

Predsjednica DND-a Belišće Ivana Belcar zahvalila je Gradu Belišću na potpori koju pruža udruzi i njenim aktivnostima s djecom i za djecu.

Tekst: Monika Đogaš (Gradski radio Belišće)
Foto: Tin Lacković, Zaim Saljiji

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content