Novosti|

U Belišću, gradu prijatelju djece i Europskom gradu sporta i ovoga je ljeta nastavljena tradicija obuke malih neplivača na Gradskom bazenu.

Ukupno oko 120 mališana starosti između 6 i 10 godina pohađalo je ovogodišnju školu plivanja. U ponedjeljak, 13. kolovoza 2018. godine, nakon prikazanih stečenih znanja, u prisutnosti roditelja, članova obitelji i prijatelja, pedesetak polaznika III. skupine završilo je obuku. Polaznicima su diplome uručili Milan Zamaklar, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća i Antonija Andrašek Barić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Belišća te instruktori plivanja.

Podsjetimo, nositelj ovoga projekta je Zajednica športskih udruga grada Belišća, a grad Belišće je u svom proračunu i ove godine izdvojio sredstva kako bi djeca s područja grada i prigradskih naselja besplatno pohađala školu plivanja. Tečaj je trajao 10 dana po 2 sata.

Čestitamo malim plivačima na ovoj usvojenoj, vrlo važnoj vještini!

Bazen radi svakodnevno od 10 do 21 sat. Značajno je istaknuti kako je cijena dnevnih ulaznica za belišćanski bazen umjesto pune cijene od 7 kuna za učenike i studente i 15 kuna za odrasle, od 17:00 sati snižena i iznosi 4 kune za učenike i studente i 8 kuna za odrasle, dok djeca do 7 godina i djeca s teškoćama ne plaćaju ulaz.

Uz brojne zabavne sadržaje, bogatu ugostiteljsku ponudu i obnovljene i dotjerane sportske terene te dokazano najkvalitetniju i najčišću vodu u široj okolici popularni wellness kutak nudi razne masaže, saunu i solarij.

Foto: Zaim Saljiji

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content