Novosti|

U sklopu projekta „Zelene staze Dunava i Drave“ u organizaciji općine Erdut i grada Belišće 12. rujna 2020. godine održava se aktivan dan u prirodi na relaciji Belišće – Osijek – Porić – Erdut.

Pozivamo Vas da ispratite ljeto i provedete aktivan i zabavan dan na regati kanuima od Belišća do Osijeka, vožnji biciklima od Osijek do Porića i pješačenju od Porića do Erduta. Sudionici mogu sudjelovati na svim aktivnostima ili se uključiti na početnim točkama svake od aktivnosti. Ruta prolazi kroz predivne krajolike koji se nalaze uz rijeke Dravu i Dunav, a završava u Erdutu te je prilagođena amaterima i nije potrebna visoka razina forme za odraditi sve aktivnosti.

Broj sudionika koji mogu sudjelovati na regati ograničen je na 40 sudionika, broj sudionika u vožnji biciklima ograničen je na 60 sudionika dok je broj sudionika za pješačenje ograničen na 100 sudionika. Prijaviti se možete putem OBRASCA ZA PRIJAVU do 10. rujna 2020., a ukoliko se prije određenog datuma popune prijave, iste zatvaramo.

Svaki sudionik dobit će majicu i zahvalnicu za sudjelovanje, osvježenje na lokacijama predviđenima za odmor, ručak na završetku, kanu s odgovarajućom opremom, organiziran prijevoz, prijevoz potrebne opreme, te osiguranje HGSS-a. Organizirana je i mogućnost iznajmljivanja bicikla.

PRIJAVA

Informacije o sudjelovanju i mjerama sigurnostima, kao i potrebnoj opremi navedene su u obrascu za prijavu. Za sva pitanja obratite nam se na: contact@adverta.io

VREMENSKI RASPORED

07:00 h okupljanje u Belišću, priprema opreme i registracija

08:00 h start regate

12:00 h predviđen dolazak u Osijek na kupalište „Copacabana“, odmor i osvježenje

12:30 h polazak biciklima iz Osijeka do Porić

14:30 h dolazak biciklima u Porić, odmor i osvježenje

15:00 h polazak za Erdut, pješačenje ekološko – edukativnom stazom Porić

16:30 h ručak u Erdutu, podjela zahvalnica te druženje na organiziranom zabavnom programu

Događaj se održava uz suglasnost Stožera civilne zaštite Osječko–baranjske županije. Na događaju se provode sve preporučene zaštitne mjere vezane za pandemiju COVID-19.

Projekt Zelene staze Dunava i Drave financira se iz poziva PROMICANJE ODRŽIVOG RAZVOJA PRIRODNE BAŠTINE, u okviru Operativnog  programa KONKURENTNOST I KOHEZIJA 2014.-2020. Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Erdut.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content