Novosti|

NAJBOLJA FOTOGRAFIJA PTICA NA PODRUČJU OPĆINE ERDUT I GRADA BELIŠĆA U 2020. GODINI U OKVIRU PROJEKTA „ZELENE STAZE DUNAVA I DRAVE“

Povodom projekta Zelene staze Dunava i Drave pozivamo sve zainteresirane da se u periodu od 5. travnja do 30. lipnja 2020. upute u prirodu i otkriju njene, na prvi pogled, skrivene ljepote koje se kriju u vlažnim staništima te da fotografiraju ptice u i oko Dunava i Drave na području Grada Belišća i općine Erdut. Motivi na fotografijama mogu biti sve ptice koje se nalaze na području uz Dravu i Dunav u navedenim općinama.

Prikupljene fotografije ćemo tijekom trajanja natječaja objavljivati na web-stranici projekta https://zelene-staze-dunava-drave.hr/foto-natjecaj/ na kojem će biti omogućeno i glasovanje za najbolju fotografiju, a dvije najbolje fotografije nagradit ćemo s 2 puna pansiona za 4 osobe u Erdutu ili Belišću s uključenim prijevozom i lokalnim vodičem. Sve prikupljene fotografije biti će objavljene i na društvenim mrežama projekta. 10 najboljih fotografija biti će prezentirane na izložbi i na završnoj konferenciji projekta.

Pravila: https://zelene-staze-dunava-drave.hr/foto-natjecaj/

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content