Novosti|

Dana 4. rujna 2022. godine na prostoru ispred Vatrogasnog doma u Marijancima nastupile su vatrogasne ekipe DVD-a Belišća, Bocanjevaca, Vinogradaca i Veliškovaca u kategorijama djece od 6 do 12 godina.

U kategoriji djece/ženska ekipe DVD-a Bocanjevci ostvarile su 7. mjesto od 13 ekipa. U kategoriji djeca/muška od 27 ekipa 8. mjesto zauzela je ekipa DVD-a Bocanjevci, 14. DVD-a Belišće, 20. DVD-a Veliškovci i 24. DVD-a Vinogradci. S obzirom na uzrast djece valja im čestitati na požrtvovnosti i radu koju pružaju u vatrogasnim vježbama s brentačom i rušenju meta.

Nakon vježbovnog dijela, djeca su se okušala u vatrogasnim igricama (bacanje teniske loptice u posudu, spajanje matica i vijaka, nabacivanje karika i stavljanje novčić u čašu) gdje su pokazali svoju vještinu.

Sami rezultati pokazuju marljiv rad s vatrogasnim podmlatkom, gdje dobro uvježbane i kvalitetne ekipe ostvaruju odlične rezultate, a na čemu su zaslužni voditelji ekipa koji požrtvovno rade s djecom.

Vatrogasna natjecanje s brentačama za djecu i natjecanje s preprekama za mladež veoma su atraktivna i zanimljiva za vatrogasne ekipe, gdje ekipe mogu usporediti svoju kvalitetu.

 Dubravko Čovčić                                                                                                      

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content