Novosti|

Ove godine UŠR “BELIŠĆE ” Belišće je osigurala pravo sudjelovanja na natjecanju na Završnici Kupa HŠRS – a u lovu ribe udicom na plovak u kategoriji seniora.
Natjecanje je održano od 13. do 15. srpnja 2018. g. na rijeci Stara Vuka u Vukovaru.

Na natjecanju je sudjelovalo 18 ekipa iz cijele Hrvatske, od toga iz Osječko-baranjske županije četiri ekipe: Amur Interland – Darda, Belišće – Belišće, Valpovka – Valpovo i Udica – Donji Miholjac.

Samo natjecanje se održalo 1. dan u subotu 14.7.2018. g. i 2.dan u nedjelju 15.7.2018.g. Ekipa UŠR Belišće je u oba natjecanja osvojila izvrsno II mjesto i na temelju ukupno ostvarenih rezultata zasluženo osvojila Kup HŠRS – a za 2018.g. u lovu ribe udicom na plovak za kategoriju seniora.

Ekipa je nastupila u sastavu: Matija Vidaković, Zlatko Papišta, Dejan Mostina i Josip Harangozo – vođa ekipe.

U pojedinačnom plasmanu, od ukupno 54 natjecatelja, Dejan Mostina je zauzeo 7. mjesto, Zlatko Papišta 10. mjesto i Matija Vidaković 12. mjesto.

Od ostalih ekipa iz naše županije, Amur Interland – Darda je zauzeo 6. mjesto, Udica – Donji Miholjac 15. mjesto i Valpovka – Valpovo 16. mjesto.

Ono što svakako treba naglasiti je činjenica da je ovaj vrijedan rezultat najbolji ekipni plasman ekipe Belišća u lovu ribe udicom na plovak za kategoriju seniora u više od 70 godina duge povijesti postojanja udruge kao i športskih rezultata belišćanskih ribiča.

Ovim rezultatom, kao i većinom do sada ostvarenih rezultata u športskom ribolovu ekipa UŠR Belišće je doprinijela da naš grad s ponosom nosi titule europskog grada i regije sporta.

Izvor: Zajednica športskih udruga grada Belišća

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content