Novosti|

Udruga PUKS-Podrška u kriznim situacijama prošlog je petka sudjelovala na VIII. znanstveno stručnom skupu na Filozofskom fakultetu u Osijeku, pod nazivom “Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici”.

Skup je organizirao Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku i Društvo psihologa Osijek uz podršku Agencije za odgoj i obrazovanje, Hrvatskog psihološkog društva i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Predsjednica Vanesa Šerić i novoizabrana tajnica Dajana Vinković održale su predavanje pod nazivom “Sustavno upravljanje kriznim situacijama kroz civilni sektor” u kojem su prikazale preventivne aktivnosti kao i intervencije u organizaciji udruge PUKS-Podrška u kriznim situacijama.
Bila je to prigoda da kroz sudjelovanje i raspravu s brojnim stručnjacima na području promicanja i zaštite mentalnog zdravlja djece, mladih i odraslih ostvare mogućnost suradnje u novim projektima na području svoje lokalne zajednice. Pozitivan osvrt struke na izlaganje važan je i kao evaluacija prošlogodišnjih aktivnosti udruge PUKS, te  poticaj za još veći angažman na području prevencije i intervencije u kriznim situacijama.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content