Novosti|

Predstavnice Turističke zajednice grada Belišća Janja Čeliković i Mirjana Klen te hotela “Villa Valpovo” Milica Milec, sudjelovale su na međunarodnoj konferenciji “Best stay 2019.” koja se održavala od 13. do 15. studenog 2019. godine u Amadria Park u Opatiji.

Konferencija “Best Stay” najkonkretniji je B2B događaj koji okuplja vrhunske hotelijere, turističke djelatnike, turoperatore i dobavljače u turizmu iz regije, cijele Europe i šire.

Više od 50 predavača iz hoteljerstva i turističkog sektora iz cijelog svijeta te više od 300 sudionika okupilo se u Opatiji na petom izdanju “Best stay” konferencije.

Sudionici konferencije su rukovoditelji više razine iz cijele regije, uključujući direktore hotela i menadžere, investitore, programere, direktore turističkih zajednica, marketinške i ICT pružatelje usluga, konzultante i tvrtke dobavljače.

“Best stay” je događaj koji ima snažan utjecaj na razvoj turističke ponude, a cilj konferencije je omogućiti sudionicima uvid u najbolje domaće, regionalne i međunarodne primjere prakse u turizmu te smo na konferenciji ostvarili kontakte s turoperatorima te očekujemo njihov dolazak u destinaciju Belišće.

Janja Čeliković, Turistička zajednica grada Belišće

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content