Novosti|

Fotoklub Valpovo je 28.3.2020. godine raspisao fotografski natječaj. Ideja je bila da se fotografijom izrazite u vrijeme kada smo ograničeni u svemu zbog pošasti koja nas je blokirala u svim sferama života, a nakon završenih dnevnih obveza.

Natječaj je bio otvoren za sve građane bez obzira na životnu dob. Mogli ste fotografirati svijet oko sebe (u otvorenom i zatvorenom prostoru), fotografijom pokazati što vam se sviđa, što volite, što radite, što vas živcira, vaše ideje i prijedloge…

Bile su dozvoljene sve tehnike fotografiranja i obrade fotografije. Završene fotografske radove slali ste  na mail ztk.valpovo.belisce@gmail.com i sve smo radove objavili na facebbok stranici Fotokluba Valpovo.

Konačno je došao i trenutak za izbor najboljih radova. U prvoj kategoriji vi ste izabrali pobjednike:

BROJ LAJKOVA odredio je sljedeće pobjednike:

1. mjesto SARA AĐIĆ – 126 lajkova
2. mjesto MATEJ GLAVAŠ – 99 lajkova
3. mjesto KLEA LOVRENČIĆ KUKEC – 75 lajkova

POVJERENSTVO FK VALPOVO u sastavu: Zvonimir Hajnc (predsjednik), Goran Kupčerić, Goran Dojkić, Veljko Čvagić i Dragan Francuz pregledali su 461 fotografiju od 21 autora dana 5. lipnja 2020. godine i donijeli sljedeću odluke:

Zahvaljuju svim autorima koji su sudjelovali na natječaju i svojim fotografijama pokazali svoje fotografske mogućnosti. Velika broj fotografija zadovoljio je osnovne fotografske kriterije i povjerenstvo je imalo težak zadatak izlučiti tri najbolja rada.

1. mjesto MATKO HUIS za fotografiju “Pogled”
2. mjesto JELENA TATIĆ za fotografiju “Prvomajska”
3. mjesto MATEJ VIDAKOVIĆ za fotografiju “Most na Dravi”

Svaki autor dobit će zahvalnicu, a prva tri nagrađena (nagrade povjerenstva) dobit će i diplome uz prigodan poklon.

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content