Novosti|

Nakon iznimno uspješne i posjećene premijerne izvedbe nove predstave u Centru za kulturu Sigmund Romberg, Dramska skupina mladih Amaterskog kazališta Belišće ovog tjedna ponovno će zaigrati duhovitu predstavu “Under pressure”. Predstava na engleskom jeziku novitet je u radu belišćanskog kazališta, koji je odlično primljen od strane publike. U predstavi igraju učenici Srednje škole Valpovo Leonarda Nago, Ema Vujičić, Sofija Mihaljević, Helena Slačanac, Domagoj Berečić i Domagoj Lovošević, a voditeljica je profesorica Ljiljana Vučković.

Reprizu predstave “Under Pressure” svi zaljubljenici u kazalište i engleski jezik moći će pogledati u četvrtak, 6. lipnja 2019. godine, s početkom u 20 sati u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Osim mature, u životu svake maturantice važna je i maturalna večer. Julie Hollander nije iznimka. Ni jedan ju dečko još nije pozvao i ona zbog toga očajava. Opsjednuta je gubitkom kilograma i zbog toga je u lošem raspoloženju i misli da nije dovoljno dobra. Hoće li joj se ipak posrećiti? Odgovor na ovo pitanje saznajte u četvrtak, u 20 sati.

Pozivamo sve da svojim dolaskom podrže rad nove dramske skupine i njihova nastojanja da učine kazalište mjestom za nove izazove, ostvarenja i obogaćivanje života i izvođača i publike.

Ulaz je slobodan.

Tekst: Tea Kozina, ravnateljica CK Sigmund Romberg

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content