Novosti|

U sklopu provedbe programa “Aktivni u zajednici”, Zaklada za razvoj lokalne zajednice Slagalica u petak, 26. ožujka 2021. godine posjetila je Belišće te u Velikoj vijećnici grada Belišća održala radionicu  s ciljem razvijanja društvenog kapitala i novih društvenih programa u gradu Belišću.

Radionici su se odazvali predstavnici organizacija civilnog društva, predstavnici institucija i aktivni pojedinci s područja grada Belišća.

Na samom početku radionice, sudionike je pozdravio zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić koji je naglasio važnost uloge civilnog društva u našem gradu te zadovoljstvo i potrebu za održavanjem ovakvih radionica.

Provedbom  radionice sudionici su detektirali potrebu u zajednici koju je moguće zadovoljiti lokalnim resursima te će uz mentorsku i tehničku podršku Zaklade pokrenuti i realizirati društveni program u zajednici.

Konkretno, sudionici radionice detektirali su potrebu za održavanjem jedne vrste teambuildinga namijenjenog organizacijama civilnog društva s područja grada Belišća koji bi za cilj imao umrežavanje, razvoj novih i zajedničkih inicijativa te njihovu realizaciju.

Idući sastanak koji će održati Zaklada te na koji će biti pozvane sve organizacije civilnog društva s područja grada dogovoren je za 11. svibnja ove godine.

Tekst: Igor Paloh
Foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content