Novosti|

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju Zvono i ovaj će prosinac u prostoru centra grada Belišća (bivši Bllist), organizirati različite sadržaje, o čemu će se isključivo brinuti volonteri. Ova su događanja dobar način da volonteri udruge pokažu svoje kreativne, organizacijske i komunikacijske vještine kroz organizaciju različitih sadržaja te profiliraju različite sklonosti k određenim poslovima kojima bi se ubuduće mogli baviti. Uz slogane kao što su „Brijemo kreativno“ i „ Odjavi se s cheta, diskonektuj se s neta i prijavi se u BellBook“ volonteri će organizirati sadržaje kao što su gledanje božićnih filmova, Kod Šometa na kavi, Dinko palačinko, igranje društvenih igara, karaoke, gitarijada, škola stila, izrada božićnih ukrasa, obilježavanje Dana volontera, svirka Bojana i Ive, modna revija, kartanje te brojne druge sadržaje, istaknula je Mira Anić, predsjednica Udruge Zvono.

Kao i prošle godine, povodom Međunarodnog dana volontera, djelatnici i korisnici Zvona zahvalili su svojim mnogobrojnim volonterima za sve što su tijekom godine učinili kako bi udruga bila mjesto ugodnog druženja i zanimljivog učenja. Za 48 volontera pripremljeni su prigodni pokloni i zahvalnice, a uz video prikaz aktivnosti u kojima su volonteri sudjelovali, najljepšu čestitku uputili su sami korisnici Zvono, poručivši im da su oni (volonteri) druga obitelj korisnicima, bez kojih puno toga ne bi mogli učiniti.

Aktivnosti BellBooka u prostorima bivšeg Blissta u narednih tjedan dana obuhvaćat će:
Turnir u beli „Ciao Bella“ – četvrtak, 22. prosinca od 17 do 20 sati,
Glazbena večer uz karaoke – petak, 23. prosinca od 20 sati,

Swopping is new shopping – razmjena odjeće i accessoira – subota, 24. prosinca od 17 do 20 Natjecanje u pjevanju karaoka – ponedjeljak, 26. prosinca od 17 do 20 sati, Gledanje božićnih filmova uz kokice – utorak, 27. prosinca od 18 do 22 sata, Druženje uz pečene palačinke, čajeve, sokove i kavu pod nazivom Dinko Palačinko – srijeda, 28. prosinca od 17 do 21 sati.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content