Novosti|

 

Društvo “Naša djeca” grada Belišća već tradicionalno se mnogobrojnim aktivnostima pridružuje obilježavanju Dječjeg tjedna. Dječji tjedan je akcija i aktivnost posvećena djeci, koji ove godine traje od ponedjeljka 7. listopada do nedjelje 13. listopada, a  obilježava i važnu obljetnicu – 30 godina Konvencije o pravima djeteta. Moto Dječjeg tjedna je lijepa i prepoznatljiva izreka: „Ljubav djeci prije svega!“

Povodom Dječjeg tjedna, danas 9. listopada 2019. godine, u Maloj vijećnici gradske uprave Grada Belišća, zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić primio je učenike 8. d razreda OŠ Ivana Kukuljevića Belišće i predstavnice Društva “Naša djeca” grada Belišća na čelu s predsjednicom Andreom Fekete, koja je zahvalila na potpori koju Grad pruža udruzi u svim aktivnostima s djecom i za djecu. Dopredsjednica udruge Monika Đogaš predstavila je ovogodišnje aktivnosti  u sklopu Dječjeg tjedna te najavila Međunarodni dan djevojčica, koji će se obilježiti po prvi put u našem Gradu, interaktivnim predavanjem i radionicom u petak, 11. listopada.

Učenici su zamjeniku gradonačelnika izrekli svoje prijedloge u svrhu povećanje kvalitete života djece i mladih u gradu Belišću.

Zahvaljujući na svakoj sugestiji, zamjenik gradonačelnika je obećao da će grad Belišće kao grad prijatelj djece učiniti sve što je u njegovoj ingerenciji kako bi se još više prilagodili potrebama najmlađih sugrađana.

 

Potom je u predvorju Gradske uprave otvorena izložba dječjih radova pod nazivom ”Odrasli, čujte i nas!”

Foto: Dajana Petovari, Bel-press; Zaim Saljiji 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content