Novosti|

Centar za kulturu Sigmund Romberg poziva vas na premijeru predstave za djecu “Svađa godišnjih doba” koja će se održati u četvrtak, 15. prosinca 2022. godine u 19 sati, u dvorani Centra.

Predstava je nastala prema slikovnici Lane Vujnovac, a redateljica je Karmen Soldo. U predstavi glume: Lena Kamenko, Sara Tibinac, Nikol Kapetanović, Lorena Vujnovac, Ena Anočić, Nikola Baketarić, Izah Balog, Ela Barišić, Sofija Butenko, David Dojkić, Marija Đakovac, Antonio Jerbić, Matej Lacković, Filip Maričić, Leona Petrović, Jana Skelac, Tara Solanjski, Marta Šikić, Marta Berečić, Paula Balentić i Mihael Kiš. Za scenografiju i kostime zaslužni su djelatnici Centra za kulturu. Što se dogodilo s godišnjim dobima, kako su se posvađala te jesu li se na kraju pomirila, otkrit ćete u ovoj predivnoj i zanimljivoj predstavi 4. d razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće.

Ulaznice, po cijeni od 20 kuna (2,65 €), možete rezervirati svakog radnog dana od 7 do 15 sati na broj telefona 533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content