Novosti|

Kazališna kavana Belišće organizira večer pod nazivom „Sve što ste htjeli znati o vinima, a niste se usudili pitati.“

Enološki stručnjaci, kroz tri tematske cjeline, naučit će vas kako u jednoj večeri doživjeti vino, vinsku kulturu, sljubljivanje vina s hranom i usuditi se pitati ono što dosad niste znali, a htjeli ste znati o vinima.

Predviđeno je kušanje tri premium vina uz bogatu ponudu slavonskih specijaliteta sa švedskog stola. Gosti će postati ulaznica za turistički obilazak beljskih podruma. Deset sretnih gostiju osvojit će poseban poklon paket.

Program će strarogradskom i napolitanskom glazbom obogatiti Jagoda Cvetičanin, profesorica klavira i Slobodan Cvetičanin, prvak Opere HNK iz Osijeka. Emocionalni osjećaji vezani uz glazbu utječu i na doživljaj okusa, provjerite zašto.

Pozivaju se zainteresirani građani na predavanje o kulturi vina dana 25. veljače 2016., u četvrtak, u 19:00 sati, u Kazališnoj kavani  Belišće.

Kušanje vina i konzumacija slavonskih specijaliteta iznosi 25 kn po osobi. Dođite s povjerenjem. Zbog velikog interesa za tematsko predavanje, molimo potvrdite svoj dolazak na telefon: 031/ 373-496.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content