Novosti|

Dana 9. kolovoza 2023. ministar unutarnjih poslova Davor Božinović donio je Odluku o donošenju programa edukacije građana o sustavu civilne zaštite.

Edukacija za područje grada Belišća održat će se u petak 19. siječnja 2024. u velikoj Vijećnici Grada Belišća s početkom u 16 sati.

Polaznici edukacije su punoljetne i poslovno sposobne osobe, dok je veličina skupine od 20 do 40 polaznika. Predviđeno trajanje edukacije je 3 školska sata (135 minuta).

Cilj edukacije je educiranje građana o uzrocima i vrstama opasnosti koje mogu izazvati veliku nesreću ili katastrofu, s posebnim naglaskom na opasnosti u mjestu u kojem žive i rade sukladno Procjeni rizika.

Sadržaj edukacije obuhvaća informiranje o sustavu civilne zaštite, zaštitu i spašavanje od prirodnih nesreće i teme od značaja za lokalno područje.

Koordinator pripreme i provedbe edukacije za građane je Područni ured civilne zaštite Osijek, a organizator je Grad Belišće.

Molimo sve koji su zainteresirani za edukaciju da se prijave u Grad Belišće, osoba za kontakt je Domagoj Varžić, telefon 031 400 624, e-mail: domagoj.varzic@belisce.hr.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content