Novosti|

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u Opatiji od 09. do 11. lipnja 2021. godine organizirala je trodnevnu konferenciju povodom otvorenja druge faze projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija – BOND 2, okupivši predstavnike poduzetničkih potpornih institucija (PPI), članove Mreže BOND iz cijele Republike Hrvatske, na kojoj je sudjelovala direktorica Poduzetničkog inkubatora Polet d.o.o. Karolina Štefan Bugarinović.

U okviru konferencije održana je Osnivačka skupština udruge Mreža poduzetničkih potpornih institucija – Mreža BOND, kojoj je pristupio i Poduzetnički inkubator Polet d.o.o. te su održane i radionice na temu razvoja novih usluga za poduzetnike, standardizacije usluga savjetovanja poduzetnika u rastu i razvoju te radionice na temu jačanja kompetencija zaposlenika PPI-jeva, članova Mreže BOND.

Mreža BOND trenutno okuplja 91 poduzetničku potpornu instituciju (PPI) s područja cijele Republike Hrvatske.

Poduzetničko potporne institucije u Mrežu BOND odabrane su temeljem općeg kriterija izvrsnosti, a cilj projekta je unaprjeđenje Mreže BOND kroz razvoj standardiziranih usluga te kroz razvoj sustava mentorstva sa svrhom podrške poduzetnicima sukladno njihovoj fazi razvoja, tržišnoj poziciji i sektoru djelatnosti, s naglaskom na jednaku razinu kvalitete i na dostupnost diljem Hrvatske.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content