Grad za mlade, Novosti|

U organizaciji Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća danas je otvoreno klizalište i manifestacija “Advent u Belišću”. U skladu sa svim epidemiološkim mjerama i preporukama  počela je belišćanska božićna čarolija, koja uz veliko klizalište, božićne lampice i ukrase, nudi  i raznovrsnu gastro te eno ponudu, autohtone proizvode i suvenire.

U blagdanskom ozračju organiziran je bogat program povodom otvorenja nadolazeće klizališne sezone.

Predsjednik Gradskog vijeća grada Belišća Domagoj Varžić na početku programa svečano je otvorio klizalište i manifestaciju ”Advent u Belišću 2021.” te zaželio svim građankama i građanima grada Belišća i dragim gostima radostan advent.

Potom je uslijedio nastup Gradskog puhačkog orkestra grada Belišća. Pod vodstvom voditelja Tomislava Kruljca puhači su izveli nekoliko prigodnih skladbi i time najavili ovo predblagdansko vrijeme.

Prigodni program nastavljen je čarolijom na ledu, revijom Klizačko-koturaljkaškog kluba “Medvešćak” iz Zagreba. Klizači su u desetak točaka umjetničkog klizanja pokazali svoj talent i Belišćanima poklonili vrlo lijep i zanimljiv doživljaj.

Ovogodišnje je puštanje lampiona u nebo u organizaciji ZTK-a Valpovo-Belišće, nažalost, izostalo zbog loših vremenskih prilika, no ono  će se održati naknadno o čemu će svi zainteresirani biti obaviješteni.

Završetkom programa djeca i mladež uživali su u besplatnom klizanju na ledu.

Klizalište će biti otvoreno od 27. 11. 2021. do 9. 1. 2022. godine svakim radnim danom od 15 do 21 sat. Ulaznica na klizalište je 5,00 kn, a najam klizaljki je također 5,00 kn.

Tekst: Mirjana Klen
Foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content