Novosti|

U četvrtak, 7. prosinca 2023. godine, na adventskom klizalištu u Belišću, održane su prve ovogodišnje “Igre na ledu” u organizaciji Grada Belišća, Turističke zajednice grada Belišća i Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Na “Igrama na ledu” sudjelovalo je šesnaestero djece podijeljeno u dvije ekipe. Ekipa “Djedice” i ekipa “Sobovi” natjecali su se u trima zanimljivim igrama – “Okiti božićnu jelku”, “Složi božićno drvce” i “Snježno kraljevstvo”. Obje ekipe pokazale su zavidnu spretnost i preciznost na ledu, a pobjedu su odnijeli “Sobovi”. Podršku i pomoć ekipama pružile su asistentice na ledu Gabriela Talić i Tara Branković, a voditeljica programa bila je djelatnica Centra za kulturu Sigmund Romberg Katarina Bošnjak.

Na kraju natjecanja uslijedila je dodjela nagrada, koje su uručile pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Belišća Antonija Andrašek Barić i direktorica Turističke zajednice grada Belišća Mirjana Klen.

Druge “Igre na ledu” održat će se u četvrtak, 21. prosinca 2023. godine s početkom u 19 sati. Prijaviti se može na telefon 031/533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr te na Facebook ili Instagram stranici Centra.

Sve posjetitelje očekuje i bogata gastro ponuda “Slatki Božić”. Dođite, uživajte u adventskoj čaroliji i zabavite se s nama!

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content