Novosti|

U subotu, 20. srpnja 2019. godine, održana je 13. “Čiklijada” u sklopu manifestacije “Mali grad, veliki ljetni doživljaj”. Organizator ovog tradicionalnog natjecanja u veslanju ribičkim čamcima – čiklovima bila je Turistička zajednica grada Belišća, a suorganizator Udruga športskih ribolovaca Belišće.

Na početku natjecanja, sve natjecatelje i nazočne pozdravila je voditeljica Turističke zajednice grada Belišća Janja Čeliković,a u ime Grada Belišća obratio se Milan Zamaklar, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća.

U ribarskim čamcima – čiklovima natjecalo se dvanaest veslača: Antun Žigić, Željko Golić, Ladislav Hosi, Franjo Barić, Slavko Fatušić, Vladimir Vicić, Dražen Zanoški, Zdenko Šabjan, Josip Delač, Vlado Mesić, Josip Rakmić i Vjenceslav Mužević, a sudac je bio Mato Jerkić.

Među dvanaestoricom natjecatelja najboljim se pokazao Zdenko Šabjan, drugoplasirani je Dražen  Zanoški, a treće je mjesto osvojio Josip Rakmić.

Svi natjecatelji dobili su majice i zahvalnice koje im je uručila Janja Čeliković, a najbolje plasiranim pehare i priznanja uručio je Milan Zamaklar, koji se ujedno i zahvalio svima natjecateljima na sudjelovanju te čestitao najbolje plasiranima.

Nakon natjecanja organizatori su za sve nazočne u Ribičkom domu osigurali zajednički ručak.

 

Tekst: Mirjana Klen, Turistička zajednica grada Belišća
Fotografije: Zaim Saljiji

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content