Novosti|

U petak, 16. prosinca 2016. godine, u nazočnosti brojnih članova Udruge HVIDR-a Belišće te predsjednika Suda časti HVIDR-a RH Zlatka Plazibata, predstavnika Zajednice udruga HVIDR-e Osječko-baranjske županije, predstavnika udruga proizašlih iz Domovinskog rata Valpovštine i Osječko-baranjske županije te predstavnika lokalne samouprave i medija u gradskoj Vijećnici grada Belišća održana je treća po redu redovna izvještajna godišnja skupština Udruge HVIDR-a Belišće.

Predsjednik Udruge HVIDR-a Belišće Pavo Milekić otvorio je sjednicu skupštine, pozdravio nazočne i zahvalio se na odazivu nakon čega je predložio radno Predsjedništvo koje je nakon potvrde Skupštine nastavilo sa radom sjednice. Potom je gospodin Milekić izložio izvješće o radu udruge u proteklom razdoblju.

Na kraju svog izlaganja g. Milekić još se jednom zahvalio članovima Predsjedništva Udruge i Koordinatorima za općinu Bizovac i Petrijevce, Satnicu, Ladimirevce, Kitišance, Veliškovce, Gat, Tiborjance i Vinogradce, Odboru za sportsko-rekreativne i kulturno-zabavne aktivnosti, Nadzornom odboru, Sudu časti i svim članovima Udruge, počasnim članovima: g. Dinku Buriću-gradonačelniku grada Belišća, dr. medicine rada g. Zdenku Salajiću i g. Vladi Maltaru, vlasniku tvrtke „Slog Belišće“  i svim onim članovima udruge koji aktivno i nesebično sudjeluju u radu udruge, unatoč problemima s kojim se udruga suočava od svog osnutka i pozvao ih da i nadalje ustraju na provedbi planova i projekata udruge i na taj način daju svoj doprinos poboljšanju kvalitete rada Udruge HVIDR-a Belišće ubuduće.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content