Novosti|

U subotu, 17. prosinca 2016. godine, u večernjim stima povodom nadolazećeg Božića i Nove godine u prostoriji vatrogasnog doma u Belišću  organiziran je zajednički susret svih članova DVD-a Belišće, od najstarijih do najmlađih uz prisustvo svojih roditelja.

Prisutnima se obratio predsjednik DVD-a Belišće Slavko Milekić s kratkim osvrtom na rezultate društva koja su postignuta u 2016. godini, a zapovjednik DVD-a Belišće Dubravko Čovčić iznio je operativna događanja tijekom godine.

U ime Grada Belišća skupu se obratio zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić koji je pohvalio ovako veliki broj članova, a posebno vatrogasnog podmlatka i mladeži, te rad i rezultate koje ostvaruje središnja vatrogasna postrojba Grada Belišća. Ujedno je istaknuo potporu Grada na ostvarivanju ciljeva i zadaća vatrogasne organizacije te osiguravanje još boljih uvjeta rada kroz adaptaciju vatrogasnog doma.

Svi govornici prisutnima su poželjeli sretne nadolazeće božićne blagdane i uspješnu novu 2017. godinu.

Ovom prigodom zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić uručio je pričuvnom članu Đorđu Pavlović spomenicu za 50 godina rada u vatrogasnoj organizaciji.

Na kraju, voditelj vatrogasnog podmlatka i mladeži Željko Čakalić i “vatrogasni” Djed Božićnjak podijelili su prigodne poklone članovima vatrogasnog podmlatka i mladeže, a starijim članovima i prisutnim roditeljima zidne kalendare.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content