Novosti|

Udruga Kotličari Belišće održala je izvanrednu izbornu skupštinu 17. 12. 2016. godine u Domu umirovljenika. Izvanrednoj izbornoj skupštini prisustvovalo je 35 članova i gosti: Domagoj Varžić,  zamjenik gradonačelnika Belišća, Nikola Barišić, predstavnik udruge Slavonski kotlić iz Valpova, Dragan Deak i Grgurić Josip, predstavnici Kluba majstora kotliča i slavonsko-baranjskih specijaliteta.

Na izvanrednoj izbornoj skupštini izglasan je novi predsjednik Udruge, Antun Kukučka te potpredsjednik Josip Vučetić. Izglasan je novi Upravni odbor u sastavu Jukić Dragan, Vučetić Josip, Katica Kovač, Marija Kušić, Ivana Strišković Dezoti, Mira Anić, Antun Kukučka, Dubravko Maričić i Grubić Stjepan te novi Nadzorni odbor u sastavu Ljubice Vučetić, Ivanka Grgić i Vlado Jung. Katica Kovač je i dalje tajnica Udruge. Predsjednik Udruge je u ime Udruge uručio prigodan poklon bivšem predsjedniku i jednom od osnivača Udruge, Josipu Delaču.

Udruga Kotličara Belišće je u 2016. godini sudjelovala na raznim manifestacijama i aktivnosima na području grada Belišća kao što su priprema i kuhanje povodom Dana grada Belišća, organiziranja drugog kupa Hrvatske u kuhanju fiš-paprikaša, sudjelovanje na drugom državnom natjecanju u kuhanju čobanca, sudjelovanja na prvenstvu Grada u kuhanju fiš-paprikaša, sudjelovanje i kuhanje na gastro-festu u Bocanjevcima te još mnogo toga. Na kraju 2016. godine Udruga broji 45 aktivnih članova te se svakako pozivaju svi ljubitelji tradicijskih gastronomskih vrijednosti u regiji da obnove svoje članarine te da se pridruže svi zainteresirani građani i pravne osobe. U 2017. godini planira se još aktivnije sudjelovanje na manifestacijama, natjecanjima te brojna prigodna druženja za sve članove.

Nakon formalnog dijela, održan je božićni domjenak uz dobru hranu, glazbu i ugodno druženje.

Svi zainteresirani više informacija mogu pronaći na stranici Udruge http://www.kotlicari.hr/.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content