Grad za mlade, Novosti|

Niz ljetnih kreativnih radionica za djecu u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće nastavljen je radionicom pod nazivom „Ljetni ruksak“ koja je održana u četvrtak, 15. srpnja 2021. godine. Ovoga puta radionica je organizirana u suradnji s Centrom za kulturu Sigmund Romberg iz Belišća s kojim Knjižnica njeguje izvrsnu suradnju. Voditeljica radionice bila je nadasve kreativna djelatnica belišćanskog Centra za kulturu Bojana Reçica.

Na samoj radionici djeca su imala priliku potaknuti svoje likovne sposobnosti te pojačati motoričke vještine i maštu ukrašavajući akrilnim bojama pamučne bijele ruksake raznim ljetnim motivima poput lubenice, ananasa, suncokreta, ribica i slično.

Da je puna izvrsnih ideja, Bojana je dokazala i prigodnim iznenađenjem. Naime, donijela je lubenicu, koja je zapravo bila glavni motiv ove radionice, pa su se svi prisutni počastili pravim ljetnim užitkom.

Iz Knjižnice poručuju da s kreativnošću nastavljaju i dalje, tijekom cijelog ljetnog razdoblja, a za sve informacije treba pratiti Facebook stranicu Knjižnice i lokalne medije.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće
Fotografija: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content